Vår personal   Kontaktinformation   Frågor & Svar
 
 
     - Dr Thun företagshälsa blev en lyckträff för oss på Laitis.
Den smidiga hanter- ingen, tillgängligheten och det generösa och trevliga mottagandet har vi verkligen uppskattat.


Vi kan absolut rekommendera andra företag att kontakta Dr Thun
Signar Marklund, VD Laitis
 

Företagare:

Varför krångla till det?

Hos oss får du hjälp med hälsoundersökningar, hälsoprofilbedömningar (HPI), läkarbesök och intyg som behövs i tjänsten. Vi har både företagshälsa och  läkarmottagning – allt under ett tak med bra prisbild och mycket god service.

Det är enkelt att vara företagskund hos oss. Du betalar för den typ av hälsoundersökning & den företagshälsovård du önskar - inget mer. Ingen årsavgift. Inga höga priser.

Som extra förmån hos oss kan anställda vid de flesta sjukdomar bara genom att lyfta luren snabbt få en tid för läkarbesök till en kostnad av 200 kr. Alltså samma pris som på hälsocentralen.

Du behöver inte heller binda dig i avtal, det går bra att företaget provar på ett år och är ni nöjda så stannar ni kvar.

Svårare än så är det inte.


Företagshälsan växer....

Vi har etablerat samarbete med beteendevetare, naprapat, ergonom, arbetsmiljöingenjör och yrkeshygieniker för att fullt ut kunna möta dina behov som kund. Vi har också ett mycket gott samarbete med Piteås sjukgymnaster.


Vi kan via samarbetspartners ordna med utbildningar (t.ex. hjärt & lungräddning), noggrann genomgång och råd kring SAM (systematiskt arbetsmiljöarbete). Via samverkan har vi också en hög kris-beredskap året runt om ditt företag t.ex. skulle drabbas av en större kris- eller olyckshändelse.

Du som företagare kan anlita oss för din företagshälsovård oavsett vilken hälsocentral du eller de anställda tillhör. Ni behöver inte lista om er eller något annat krångel utan kan nyttja oss ändå.

.